Party

Voor elke gelegenheid.


Van de mooiste dag van uw leven tot een dagje uit met collega’s. Of het nu om een bruiloft, jubileum, verjaardag, open dag, jaarvergadering of conferentie gaat: alle feesten en bijeenkomsten verdienen een goede organisatie en bijpassende catering.

De Pelikaan Catering verzorgt alles tot in de puntjes. Wij beschikken over voldoende materialen om een compleet aanbod te kunnen doen. Denk aan verschillende sta - of zitmogelijkheden, tenten, heaters, een bar, BBQ en bijpassende aankleding. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit keer geen buffet, maar iets anders? Onze opvallende en goed uitgeruste foodtruck tovert de lekkerste gerechten naar keuze, uiteraard op elke gewenste locatie. We denken graag met u mee. 

Afspraak of offerte op maat?

Exclusief


Heeft u iets bijzonders in gedachte? En heeft u specifieke ideeën of wensen met betrekking tot de catering en organisatie van een speciale gelegenheid? Party catering exclusief gaat net dat stapje verder.

Wij beschikken over een deskundig team van koks, gastheren-en vrouwen, eventmanagers, fotografen en stylisten. Samen zorgen wij er niet alleen voor dat het feest of de bijeenkomst perfect verloopt, maar ook dat u een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw gasten.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Neem contact met ons op