groen

Onze groene en duurzame organisatie.


Als bedrijf van Texelse bodem, is een bedrijfsvoering waarbij duurzaamheid de toon zet, iets wat van
nature plaatsvindt. Zo gebruiken wij waar mogelijk lokale en regionale producten en veelal ingrediënten die ambachtelijk en/of duurzaam
zijn geproduceerd of vervaardigd.

Lekker lokaal

Dit geeft niet alleen de gewenste kwaliteit aan onze producten, maar ook de gewenste spin-off in de buurt.
Lokale en regionale ondernemers pikken zo een welverdiend graantje mee en de bezoeker van de evenementen kan deze producten
terugvinden in de lokale schappen. Zo stopt de beleving van het evenement niet bij de uitgang, maar leeft het door bij de mensen thuis of bij de
andere horeca ondernemers op het terras of in het restaurant. Iets wat eigenlijk altijd goed wordt ontvangen
door ondernemers en leveranciers uit de regio.

Maar duurzaamheid zit niet alleen in de ingrediënten die wij gebruiken. Wij proberen de CO2 voetafdruk van onze evenementen
te beperken tot een minimum door op een efficiënte wijze om te gaan met verpakkingen, disposables, afval en transport.

Hoe wij dit doen?

Door met de organisatie samen deze ambitie uit te spreken waar mogelijk telkens weer, iedere losse stap in deze keten te optimaliseren.

Maak een afspraak