Voor alle feestjes, partijen en events op Texel.


 

info@depelikaancatering.nl

0222-560200

 

Vacatures De pelikaan catering

Voor ons groeiend cateringbedrijf zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok (M/V), bij voorkeur 40 uur per week.

In onze keuken, met wisselende menu’s, werken wij met verse producten om de lekkerste ontbijten, take-away, diners, zakelijk vergaderlunches, broodjes, barbecues en buffetten te maken.

Zeer divers en afwisselend werk. Take away vanaf 2 personen tot diners tot 300 personen en meer voor events, die wij over het hele eiland verzorgen.

Functie-eisen

Je hebt aantoonbare werkervaring. Je bent representatief, ambitieus en prestatie gericht. Je streeft altijd naar kwaliteit. Je kunt goed zelfstandig werken, maar voelt je in een team ook thuis. Je kan een grote variatie aan gerechten bereiden.Je bent stressbestendig en kunt omgaan met een soms hoge werkdruk. Je bent altijd bereid om je handen uit de mouwen te steken. Een rijbewijs is een MUST omdat je ook op locatie gaat koken.

Bijzonderheden

De opdrachten zijn divers.

Het werk zal zeer afwisselend zijn en op diverse locaties, te denken aan; evenementen (in de toekomst), private diners etc, en onze eigen locaties.

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV naar info@depelikaancatering.nl t.a.v. Rob Vos